+3630 667 2142 rozsomak22@gmail.com
Oldal kiválasztása

KÖLTÖZTETÉS

Lakossági és irodaköltöztetést vállalunk, Budapesten és vidékre is. Ahogy a kedves ügyfél kéri, úgy fogunk alkalmazkodni az elképzeléséhez. Lehetőség van teljeskörű szolgáltatás megrendelésére is, ez esetben a csomagolást, dobozolást is elvégezzük, hogy Önnek ezzel se kelljen az idejét vesztegetnie!

Ellenben, ha úgy gondolja, lehetőség van csak a teherautó megrendelésére is, ez esetben a rakodást a megrendelő vagy annak ismerősei végzik el.

NEHÉZ TÁRGYAK SZÁLLÍTÁSA

Nehéz tárgyak, gépek szállítása egy szakértő csapattal!

Páncélszekrény szállítás, mozgatás. Iparigépek szállítása mozgatása, áthelyezése, műhelyek, üzemek költöztetése. Szerszámgépek elszállítása, kiemelése, leengedése.

LOMTALANÍTÁS

Megunt bútorait, vagy egy komplett lakás teljes tartalmát szeretné szemétként elszállíttatni? Gyors lomtalanító szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére. Nem kell konténert rendelnie, nem kell a  területfoglalásért fizetnie. Csak megyünk és eltüntetjük a lomokat, tisztaságot hagyva a hátunk mögött!

BÚTORSZERELÉS

Nagy gyakorlatunk van a bútorok szét, illetve összeszerelésében. A munkafelmérés során már tudni fogjuk mely bútorokat ésszerű szétszerelni, hogy ne sérüljön meg és a költöztetés napján a szükséges szerszámok nálunk lesznek.

CSOMAGOLÁS

Amennyiben a kedves ügyfél úgy kívánja, minden becsomagolunk, bedobozolunk szakszerűen, hogy semmi ne sérüljön meg a szállítás során. Csomagolóanyagot biztosítunk!

BÚTORSZÁLLÍTÁS

Vásárolt egy új bútort és csak több nap múlva tudná az áruház kiszállítani? Esetleg össze is kéne szerelni és a csomagolóanyagot elszállítani? Hívjon bátran, rövid határidővel megoldjuk a problémáját!

Call Now Button